Een kleine kennismaking

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 18:00

Een blog. Een kort woord voor web-log, een online dagboek. Wat kan je daar als hondenschool eigenlijk mee en hoe leuk is het voor de lezer? Is het écht leuk om te lezen over mijn ideetjes over de lessen die ik aanbied, de gedragstherapie en eigenlijk gewoon mijn hersenspinsels? Dat wil ik eigenlijk uitproberen. In de jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in hondenland en dat wil ik graag delen.

 

 

De hondenschool die ik nu ben begonnen is eigenlijk geboren vanuit mijn liefde voor honden, maar uiteindelijk ook vanuit het ongelofelijke plezier dat ik beleef als ik zie dat een eigenaar écht geholpen is door de hulp die ik bied en de relatie tussen hond en mens vooruit zie gaan. Gedragstherapie is eigenlijk mijn grootste "hobby", omdat daar eigenlijk de grotere problemen zijn. Mensen zijn vaak ten einde raad en de keren dat ik met een huilende eigenaar aan tafel heb gezeten zijn echt niet meer op twee handen te tellen.

 

Ik hoop in de toekomst hier verhalen te kunnen en mogen delen over alle verschillende situaties waarin ik terecht kan komen en dat jij als lezer er veel van kan leren. Daarnaast hoop ik je natuurlijk tegen te komen bij mijn hondenschool om met elkaar heel veel plezier te hebben met onze honden.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.