Reacties

Hannie van Santen
2 jaar geleden

Wat zijn wij blij dat wij via de dierenarts in contact zijn gekomen met Monique. Na een slechte ervaring met een andere hondentraining waren wij op het punt gekomen dat wij misschien afscheid zouden moeten nemen van Mazzel. Maar door de begeleiding van Monique is alles positief veranderd. Niet alleen Mazzel, maar ook wijzelf, leren ontzettend veel tijdens de cursussen.

Ed en Tineke Zeegers
2 jaar geleden

We hebben de cursus "Wandelen zonder trekken" met onze pup Bruno met veel plezier afgerond en veel geleerd van Monique. Deze cursus geeft een goede basis om verder te gaan en we hebben ons dan ook gelijk ingeschreven voor de cursus "Met plezier op pad"....
We kijken er nu al naar uit.

Ed en Tineke Zeegers
2 jaar geleden

We zijn bij Monique met onze pup Bruno (16 weken) gestart met de cursus "wandelen zonder trekken" en dit bevalt ons prima. De opzet om met de hond gewoon buiten in het openbaar te trainen met alle afleidingen is volgens ons een gouden greep en is voor een ieder aan te raden. Je leert heel veel van Monique tijdens de wandelingen en we gaan zeker bij haar verder met vervolgcursussen. We wensen Monique heel veel succes toe, en dat gaat zeker lukken.

Angelique Donkers
2 jaar geleden

Monique heeft ons destijds heel goed geholpen met onze guppy. Ze ging met de hond aan de slag maar ook met de baasjes en gaf ons tips en voedingsadviezen.. Ben blij met alle hulp die we destijds hebben gekregen. Echt een aanrader!

Eveline van der Zee
2 jaar geleden

Met onze pup Dana hebben we van Monique begeleiding gehad in het opvoeden van onze hond en van onszelf. Opvoeden begint bij de baas en daar kan Monique goed in sturen. We leerden hoe we het beste met Dana kunnen communiceren en dat consequent zijn heel belangrijk is. De basis van onze pup is goed geweest en dat maakt haar nu tot een fijne hond!

Dennis Kleingeld
2 jaar geleden

Monique heeft mij alles geleerd wat ik nu weet over honden gedrag en trainen. Van alle jaren dat we samen gewerkt hebben bij het asiel en alles wat ik daar geleerd heb ben ik haar zeer dankbaar.

De hoeveelheid kennis over gedrag en hoe honden het beste kan trainen fascinerend.

Ze heeft mij geleerd hoe ik het beste om kan gaan met vreemde honden op straat, aangezien mijn meissie nogal bang is aangelegd en dus snel uitviel naar honden.

Reactie plaatsen

Rating: 5 sterren
1 stem