Individuele begeleiding

Individuele begeleiding. Wat kan  en mag je van mij verwachten?

 

Loop je tegen wat problemen aan met het gedrag van jouw hond? Heb je  al verschillende trainingen gevolgd en mag niets baten? Heeft jouw  hond wat (gedrags)problemen waar ze bij de reguliere hondenschool geen raad mee weten of simpelweg geen tijd voor hebben? Is er een probleem dat zich alleen in en om het  huis naar voren komt en helpt de training op het veld niet? Dan kan ik helpen!

 

Soms is het gewoon nodig om even extra begeleiding te krijgen, of is een probleem dusdanig complex dat de "normale" gehoorzaamheidstraining de hond en jou zelf tekort schiet. Dan kan het wel eens handig zijn om één op één te trainen of zelfs iemand in huis uit te nodigen om even verder te helpen.

 

Tot nu toe ben ik zelf nog geen probleem tegen gekomen dat ik niet op kon lossen met behulp van de eigenaar (en eventueel met doorverwijzing naar dierenarts, osteopaat of andere mogelijkheden). Want uiteindelijk is het natuurlijk de eigenaar die het allemaal moet gaan doen.

 

Met de juiste handvatten kunnen we veel problemen al snel oplossen. Soms moeten we ook verwachtingspatronen bijstellen en meer begrijpen van onze hond en waar het (ongewenste) gedrag vandaan komt.

 

Ik help u graag om de juiste stappen te maken en de situatie voor u en uw hond weer leefbaar te maken.

 

Veel voorkomende problemen:

  • Blaffen waar wij het niet nodig vinden
  • Een bijtende pup
  • Die hond die niet komt als je hem roept
  • Het najagen van alles dat beweegt zoals ook fietsers, auto's etc.
  • Agressief gedrag naar andere honden
  • Agressief gedrag naar mensen
  • Angst en onzekerheid
  • Niet alleen kunnen zijn (verlatingsangst)

 

De lijst is lang en het komt  allemaal écht veel voor. Er zijn meer mensen dan je denkt, die misschien het zelfde probleem met hun hond hebben. Vaak zien we dit niet maar wees gerust, je bent niet de enige en hulp zoeken is het beste dat je kunt doen.  Gedragstherapie,  gedragsbegeleiding of privé les, alles is mogelijk bij deze hondenschool.

 

Tarieven

- Privé les voor 1 probleem zoals b.v. trekken aan de lijn  € 50,- excl. BTW per les

- Gedragsbegeleiding:

Intake aan huis € 100,-  excl. BTW

 Vervolgafspraken € 50,- excl. BTW

 

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.